Promovam utilizarea brichetelor din rumegus pentru incalzire.

Producator brichete rumegus

Compania nostra cu sediul in Ploiesti judetul Prahova, este unul dintre cei mai importanti producatori de brichete din lemn din Europa Centrala si de Est.

 

In prezent fabrica noastra functioneaza in flux continuu in trei schimburi si produce peste 100 tone de brichete din rumegus pe saptamana. Capacitatea de productie anuala este de 6000 tone. Materia prima principala pentru productie o reprezinta deseurile lemnoase.Combustibil solid, cu un continut scazut de umiditate

Pe langa aspectul economic, utilizate ca si combustibil solid, brichetele de rumegus dezvolta si un dublu caracter ecologic:

 

Salvam Padurea - Padurile nu vor mai fi taiate special pentru obtinerea lemnului de foc, deoarece brichetele de rumegus inlocuiesc cu mare succes lemnul pentru foc.

 

Salvam Mediul - Rezolvam problema deseurilor de rumegus, rezultate in urma prelucrarii lemnului ( fabrici de mobila, ateliere de tamplarie, gatere) deseuri greu degradabile si foarte periculoase pentru mediul inconjurator.

Personalul nostru este calificat, instruit si implicat in derularea procesului de productie, realizeaza produse de calitate in conformitate cu standardele ISO.

  • "Brichetele de rumegus sunt utilizate le centrale termice ( pe combustibil solid) , sobe, seminee, boilere, gratare,cuptoare de pizza, cuptoare de paine pe vatra."

  • " Brichetele nu contin aditivi deci nu polueaza mediul."

  • "Brichetele au o umiditate scazuta ( aproximativ 8%) fata de lemnul de foc ( aproximativ 35%).

Design By Beke